Činjenice

Efikasna i jeftina reklama koja unapredjuje Vaše poslovanje!

Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih potrošača, što ovaj vid reklamiranja čini daleko učinkovitijim od ostalih, čak i do 70%, što pokazuju i istraživanja. Učinkovitost distribucije flajera je 2-10%, što znači da na 1000 podeljenih flajera dobijate 20-100 novih potrošača. Ovaj vid marketinga je odlično ulaganje u prezentaciju onoga čime se bavite ili što nudite i povećanje produktivnosti firme. Ova univerzalna metoda reklamiranja, povećanja dobiti, ali i poboljšanja imidža je pogodna za bilo koju vrstu biznisa, bez obzira na polje delatnosti. Istraživanja pokazuju da se brojem podeljenih flajera srazmerno povećava i broj klijenata, a tako direktno i dobit firme.

Raznošenje i distribucija flajera i ostalog reklamnog materijala širom Beograda – uštedite i reklamirajte se efikasno kroz našu uslugu.

Krajnje je vreme da počnete da se reklamirate putem flajera! Ovaj vid marketinga je pogodan za reklamu i prezentaciju, kao i poboljšanje imidža i povećanje dobiti na bilo kom polju delatnosti. Najefikasniji, a najjeftiniji način reklamiranja je da preko naše službe distribuirate flajere, koji sigurno dospevaju u ruke Vaše ciljne grupe, obaveštavajući Vaše sadašnje i buduće klijente o onome čime se Vaša firma bavi, o novim projektima ili proizvodima, kao i raznim pogodnostima poput popusta i akcijskih prodaja.

Kranje je vreme da počnete promociju robe i usluga koje nudite reklamiranjem putem letaka!

Kontaktirajte nas